Werken bij BDO

Bij BDO zoeken we naar een perfecte harmonie tussen het verlenen van de beste diensten aan onze klanten, een efficiënte en renderende organisatie, en een goede work-life balans voor alle medewerkers.

BDO onderscheidt zich op verschillende manieren van de andere spelers op de markt van financiële en fiscaal-juridische consultancy. Wij dragen een aantal troeven hoog in het vaandel en besteden de nodige aandacht aan uw carrièreperspectief en opleidingsmogelijkheden.

 

Een menselijke aanpak

Elke medewerker is voor ons een individu en geen nummer. BDO staat bekend om zijn familiale en informele sfeer. Wij willen dat iedereen zich goed voelt binnen ons bedrijf en dat er geen drempels bestaan. Zo hebben onze kantoren “open spaces” die maken dat alle medewerkers om het even waar kunnen gaan zitten. De korte communicatielijnen zorgen voor een hogere efficiëntie en een grotere collegialiteit. Bij ons wordt iedereen met de voornaam aangesproken en vanaf het begin als een volwaardige collega aanzien.

 

BDO Flex

In 2014 zijn we binnen BDO gestart met “flexibel werken”. Tijdens drukkere periodes, wanneer langere dagen moeten gepresteerd worden, kunnen medewerkers “flex-uren” opbouwen. Deze kan je dan in overleg opnemen op rustigere momenten of wanneer je het nodig hebt. Er kan ook van thuis uit gewerkt worden.

Een ander uniek aspect van BDO is onze flexpool: je kunt ervoor kiezen om bepaalde interessegebieden verder uit te diepen door bijvoorbeeld aan een project mee te werken in een andere business line. Op die manier kan je een carrière uitbouwen zonder jouw interesses uit het oog te verliezen.

 

Sport en plezier

Sport en plezier hebben ook hun plaats. Wie wil sporten kan dat via onze fitness abonnementen, via deelname aan sportevenementen die BDO sponsort, of via voorstellen die van de medewerkers zelf komen. In alle locaties is er een ‘sociaal comité’ of een feestcomité, gerund door de medewerkers zelf, die het op zich nemen om activiteiten te organiseren: een quiz, een apéro, en andere events die ervoor zorgen dat je iedereen binnen het bedrijf kan leren kennen, ook buiten het werk.

 

BDO Academy

Eén van de belangrijkste objectieven die BDO zich stelt, is ervoor zorgen dat onze medewerkers graag bij BDO zijn en willen blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze mensen, om hen blijvend te boeien, moeten laten groeien in hun functie, hen helpen bij de ontwikkeling van hun carrière en hen laten doen waar ze goed in zijn. Hierin speelt BDO Academy – het uithangbord voor alle opleidingen die door BDO georganiseerd worden, zowel intern als extern – een belangrijke rol.

Bouwen aan persoonlijke en professionele groei

Ons aanbod voorziet in vaktechnische trainingen, taal- en ICT opleidingen, een uitgebreid gamma workshops ter ontplooiing van soft skills alsook diverse opleidingstrajecten. Deze opleidingen worden in klassikaal verband of via moderne communicatiemiddelen en alternatieve opleidingstools aangeboden.

Tevens stellen we opleidingen beschikbaar aan derden. Het betreft onderwerpen die nauw aansluiten bij onze core business en die we desgewenst op maat verder uitwerken.