• Afgestudeerden

Accounting

“Je wordt onmiddellijk betrokken bij besprekingen met klanten, zodat je kan meedenken met de Manager of Partner en een dossier van A tot Z kan volgen. Het is een uitdagende functie die door de steeds veranderende wet bovendien vereist dat je altijd op de hoogte bent van de laatste veranderingen.”

Caro Wilmssen

 

Solliciteer nu

Audit

“Als Junior heb je al veel contact met verschillende soorten klanten, zoals vzw’s en internationale bedrijven. Je krijgt bovendien snel de kans om meer uitdagende taken op je te nemen zoals een stocktelling of de leveranciersschulden. Elke auditopdracht is elke keer weer wat anders, en dat maakt het erg boeiend.”

Kaat Van Petegem

 

Solliciteer nu

Tax & Legal

“In korte tijd heb ik al super veel bijgeleerd: je krijgt snel verantwoordelijkheid en ook na de werkuren zijn er vaak opleidingen om je kennis uit te breiden. De samenwerking met het team en het accountancy departement verloopt erg vlot en ook de relatie tussen Juniors en Partners is top.”

Charlotte Walraeve

 

Solliciteer nu

Advisory

“Het RAS-team voelt echt als familie aan, de band is heel sterk. We hanteren het principe van ‘Ownership’: iedereen krijgt de kans zijn mening te uiten en alle input wordt als evenwaardig gezien, onafhankelijk van je niveau. Niemand is bezig met interne concurrentie, maar helpt je graag verder bij problemen.”

Max Mariens

 

Solliciteer nu

BDOpen Doors

Studeer je binnenkort af en heb je nog geen duidelijk beeld van je carrièrepad? Kom dan langs op een van onze BDOpen Doors!

Wanneer en waar?

  • Woensdag 3 maart 2021 van 17u-18u30 voor BDO Gent
  • Donderdag 11 maart 2021 van 17u-18u30 voor BDO Antwerpen
  • Donderdag 25 maart 2021 van 17u-18u30 voor BDO Zaventem
  • Dinsdag 30 maart 2021 van 17u-18u30 voor BDO Luik en Namen 

Interesse? Schrijf je nu in via deze link. 

Virtual Jobfair

Ben je bijna afgestudeerd? Dan weet je dat een werkgever kiezen geen evidente taak is. Kom daarom langs op onze Virtual Jobfair en maak kennis met BDO, onze verschillende disciplines, waar wij voor staan als werkgever en hoe wij jouw groei ondersteunen doorheen je loopbaan.

Campus events

Zou je graag BDO willen leren kennen? Kom eens langs op een jobfair of inhouse event om kennis te maken.

Onboarding

De startersdagen gaan door op locatie, waarbij je samen met de andere starters van alle Business Lines over heel België twee dagen op hotel verblijft en verschillende interessante sessies, workshops en keynotes volgt. We stomen je als het ware klaar om op enkele dagen BDO volledig te leren kennen.

Wat kan je verwachten?

  • Een pitch van de CEO
  • Praktische workshops (bv. outlook, gebruik timesheets, etc.)
  • Leuke teambuildingactiviteiten
  • Soft skills workshops (bv. Focus op eigen ontwikkeling, carrière, etc.)