• Ontdek jouw talenten tijdens de BDO Insight Days
Carrière:

Ontdek jouw talenten tijdens de BDO Insight Days

05 oktober 2020

Ben jij nieuwsgierig naar het echte werkleven? 

Als bijna-afgestudeerde ligt de wereld aan je voeten. Je hebt talent, ambities, dromen en je bezit een onverzadigbare drive om het te gaan maken. Maar hoe weet je nu waar je jouw talenten het beste inzet? En waar je je écht op je plaats voelt? Kom naar onze virtuele BDO Insight Days en ontdek het zelf!

Dit najaar bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van je carrière. We dompelen je tijdens deze virtuele BDO Insight Days onder in ons bedrijf dat deel uitmaakt van een groot internationaal netwerk, maar waar toch een familiale sfeer heerst en je een sterke regionale betrokkenheid voelt tussen de verschillende kantoren.

Wegens de coronamaatregelen gaan onze BDO Insight days dit jaar virtueel door. Toch willen we je vragen je in te schrijven bij het BDO-kantoor waar je graag van start zou willen gaan om zo kennis te maken met de juiste mensen. Voor dit semester zitten onze Insight Days er op. Vanaf februari 2021 kan je hier de nieuwe data terugvinden voor het tweede semester en je inschrijven.

Een échte ‘day in the life’

De BDO Insight Days is verschillend van een standaard ‘opendeurdag’ zoals je misschien gewend bent. Je krijgt geen eindeloze PowerPointpresentaties voorgeschoteld of wordt gewoon simpelweg rondgeleid, maar tijdens deze dag krijg je de kans om te ervaren hoe het écht is om in een van onze Business Lines te werken. Je kan als het ware proeven van een gemiddelde thuiswerkdag van een Accountant, Auditor of Tax & Legal Advisor. Dat betekent dan ook dat je deelneemt in een meeting met de klant (indien nodig) en zelf taken mag uitvoeren.

We verwelkomen je graag virtueel op kantoor samen met je medestudenten waar je kennis kan maken met jouw (toekomstige?) collega’s. Je krijgt ook een ervaren BDO’er als buddy toegewezen die je meer zal vertellen over onze organisatie. Daarna kan het echte werk beginnen. Je buddy stelt je voor aan zijn of haar team. Je komt meer te weten over de klant zelf, de gang van zaken en het takenpakket. We laten je zelf verschillende taken uitvoeren en in gesprek gaan met het team of de klant. Alleen zo kan je écht ervaren hoe het is om bij BDO te werken. De thuiswerkdag sluiten we dan af met een leuke activiteit waar je je medestudenten en andere collega’s digitaal terugziet en je gezellig je ervaringen kan delen.

Interesse en aanmelden

Wil jij echt ervaren hoe een thuiswerkdag als Accountant, Auditor of Tax & Legal Advisor eruit ziet, de sfeer en cultuur binnen BDO opsnuiven en inzicht krijgen in hoe onze medewerkers met elkaar en met hun klant samenwerken? Ben jij een 3e-jaars bachelor- of masterstudent in een economische richting zoals TEW, Handelswetenschappen, fiscaliteit of rechten of heb je een grote interesse hierin? Schrijf je dan in voor een van de BDO Insight Days ten laatste 5 dagen vóór de start van de Insight Day naar jouw keuze. 

Inschrijven

Selectieproces

Via bovenstaande link kan je je cv uploaden met daarin je relevante werkervaring en opleidingen. Na je inschrijving zal een recruiter contact met je opnemen om je mee te delen of je geselecteerd bent voor de BDO Insight Days. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in een van onze kantoren dit najaar. Tot dan!