Accounting

Als professionele adviseur en coach van de ondernemer in kleine en middelgrote bedrijven, denk je mee met de bedrijfsleider en help je diens strategie en beleidsplan tot een goed einde te brengen. Hiervoor kan je terugvallen op een multidisciplinair team die je mee helpt aan te sturen. Binnen BDO Accountants ben je een spilfiguur die enerzijds de belangen van de klanten behartigt en anderzijds instaat voor de begeleiding van het professionele team.

Audit

Als audit professional verleen je, onder supervisie van een partner, auditwerkzaamheden en adviezen aan talrijke klanten (KMO’s, grote internationale ondernemingen en beursgenoteerde ondernemingen in diverse sectoren).  Jouw rol bestaat erin projecten te leiden en op te volgen, medewerkers te begeleiden en te rapporteren naar partners. Daarenboven ben je de eerste contactpersoon voor de klant.

Tax

Als professionele adviseur van een zeer gediversifieerde klantenportefeuille, denk je mee met de bedrijfsleider of CFO en sta je hen bij met al zijn belastinggerelateerde vragen. Hiervoor kan je terugvallen op een multidisciplinair team dat van alle markten thuis is.

Legal

Je staat mee in voor de ondersteuning en verdere uitbouw van het juridisch departement. Afhankelijk van je ervaring en/of interesse leg je de focus op een specialiteit zonder je algemene juridische kijk te verliezen. Je werkt mee aan de uitbouw van de klantenportefeuille en werkt hierbij nauw samen met de collega’s belastingsconsulenten, accountants en bedrijfsrevisoren.

Advisory

Onze ‘Advisory’-experten staan heel dicht bij hun klanten. Akkoord, dat beweert elke consultant wel. Maar, het verschil tussen beweren en echt luisteren naar uw businessproblemen en -uitdagingen is groot. Trouwens, luisteren is pas de aanzet tot een waardevol advies. Wij willen u ook wakker schudden, scherp houden en proactief sensibiliseren voor de snelle veranderingen in huidige VUCA-wereld (volatility, uncertainty, complexity en ambiguity).