• Finance & Accounting Outsourcing Solutions

Finance Accounting Outsourcing Solutions

Je zoekt dringend een ‘Finance & Accounting’-expert (F&A)? Om de plotse nood aan expertise en knowhow op te vangen? Een sleutelfiguur tijdelijk te vervangen? Een specifiek project of een crisis te managen? … Maar hoe ben je zeker een waardevolle kandidaat binnen te halen? De krapte op de arbeidsmarkt maakt de zoektocht alvast niet gemakkelijker. Veel tijd is er ook al niet, de business moet verder.

Zelf een kandidaat zoeken is intensief en vooral tijdrovend. Dankzij ons interne, uitgebreide pool van medewerkers vinden wij snel een ervaren man of vrouw. Iemand die jouw nood begrijpt en snel op kruissnelheid meedraait. Met andere woorden: iemand die direct operationeel inzetbaar is.

Op dezelfde grondige manier challengen we ook jouw vraag. En analyseren samen welke kennis en ervaring je echt zoekt, welk type persoonlijkheid. Maar ook de mogelijke weerstanden. Bijvoorbeeld, hoe groot is de kans dat de externe man of vrouw als een bedreiging wordt beschouwd? Vormt het sociaal klimaat een valkuil? De persoonlijke en professionele ‘klik’ moet er zijn! Want hoe beter de match, hoe sterker inzetbaar de expert, én hoe autonomer en efficiënter hij of zij aan de slag kan.

Wat zoek je?

Je vraagt je af of een externe expert in zo’n beperkte inlooptijd voldoende voeling kan krijgen met jouw business? Dat is net een voordeel. Dankzij zijn of haar ruime ervaring en externe kijk op je organisatie kan hij objectiever beslissen én verbeterkansen detecteren waar insiders misschien aan voorbijgaan. Bovendien benut hij de best practices die hij al met succes heeft toegepast in andere bedrijven of sectoren.

Trouwens, het is niet omdat het snel moet dat we om het even welke F&A-expert aan u voorstellen. Zonder overdrijven, we kennen de kwaliteiten en persoonlijkheid van elke individuele expert. Omdat we ze voortdurend screenen en opvolgen en omdat we zelf jarenlange ervaring hebben in het vakgebied. Essentieel is dat elke expert uit onze pool ‘on the job’ wordt opgevolgd door een ITAA-gecertificeerd senior consultant.

Weet ten slotte ook dat een outsourcingopdracht heel wat vormen kan aannemen: voltijds, deeltijds of wisselend in intensiteit en duur. We schakelen in functie van jouw specifieke noden. Op maat. Geen overkill, maar kostenefficiënt.

Ondersteuning en coaching

Trouwens, ook als de expert aan slag is, blijven we hem van dichtbij opvolgen en coachen. Niemand is te oud of ervaren om te leren, toch? Zo kunnen we tijdens het traject de opdracht continu verfijnen, bijsturen of de doelstellingen scherper stellen. Hij of zij staat er nooit alleen voor. Wij blijven zijn klankbord, zijn professionele buddy die hem ondersteunt, begeleidt, coacht en waakt over de kwaliteit van de resultaten. Kortom, wij zorgen ervoor dat hij voldoet aan de afgesproken of wisselende verwachtingen.