• Reporting

Reporting

BDO Reporting begeleidt u bij het aansturen van uw onderneming via een gepersonaliseerde toepassing: de Management Cockpit. 

Volg uw KPI’s op uw pc, smartphone en tablet, en neem snel de juiste beslissingen. 


Bekijk onze video en ontdek onze producten en diensten 


Wat doen we nog?

BDO Reporting biedt u naast de Management Cockpit nog andere vormen van dienstverlening aan op het vlak van reporting:


Projectopvolgingstool

Onze KPI Generator laat u toe indicatoren met betrekking tot uw project te creëren en op te volgen, decentraal en volledig autonoom.


Training

Na het volgen van onze opleiding bent u in staat uw KPI’s, eigen aan uw business, te definiëren en beter op te volgen.


Audit

Wij screenen uw toepassingen die dienen tot het beheren van uw onderneming, alsook uw reporting tools. Onze aanbevelingen leiden tot een beter operationeel en financieel beheer op basis van duidelijke informatie. 


Technologieën

BDO Reporting is een neutrale partner bij het selecteren van de geschikte technologie voor uw dashboard-vragen. Afhankelijk van uw behoefte en gewenste output analyseren we de bestaande technologieën en selecteren we samen de oplossing die het best aansluit bij uw vraag. We voeren ook steeds een gepersonaliseerde check-up uit van uw technische omgeving alvorens we een applicatie installeren. Een greep uit de door ons vaak gebruikte toepassingen:


Resultaten

De resultaten die we met de verschillende technologieën kunnen realiseren zijn eindeloos. Vraag ons naar een uitgebreid overzicht van mogelijkheden! Een aantal mogelijke dashboard-reports via onze BI-tool Cockpit View: 


Referenties

Onze beproefde methodologie is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring bij ruim 200 klanten.