• Digital & Innovation

    “Mijn omgeving beweert dat digitalisering meer voor- dan nadelen brengt voor mijn bedrijf. Is dat wel zo? Is mijn bedrijf daar klaar voor?”

Digital & Innovation

De impact van de razendsnelle digitalisering van onze maatschappij valt niet te ontkennen. e-Commerce is razend populair. Mobiele apps, internet of things, 3D printing, big data krijgt veel aandacht en is overal. In de bedrijfswereld is dat niet anders. Waarom die oprukkende digitalisering als een bedreiging of risico beschouwen, terwijl ze meer kansen biedt om te groeien? Om uw klanten beter van dienst te zijn en de efficiëntie op te krikken?

“Door de onzekere economische situatie sinds 2008 zjin wij zeer terughoudend geweest met onze IT-investeringen. Ondertussen werken wij met een verouderde ERP, verschillende randapplicaties en vele excels. Mijn administratie is traag en duur. Zou ik niet best eerst intern alles op orde brengen voordat we nieuwe technologieën toevoegen?”

Klanten zijn in deze wereld van sociale media mondig en kritisch en ze laten het weten. Elke vraag of bestelling dient snel en foutloos doorheen uw administratie en logistiek te worden behandeld. De interne processen soepel en kostengunstig krijgen is inderdaad de fundament van elk bedrijf dat in een concurrentiële markt actief is. 

Maar begin bij het begin. Hoe hoog (of laag) staat uw bedrijf op de digitale schaal? Doe de onlinetest met onze ‘Digital Maturity Scan’.

Zinvol en haalbaar

Bepaal vervolgens uw strategie. En de key drivers. Wij hebben experten in huis die u kunnen begeleiden. Pragmatisch en – belangrijk! – op maat van uw bedrijf. Geen innovatie of digitale technologie om de technologie. Wel: hoe verbeteren we echt de ‘customer experience’ en de digitale dialoog met uw (potentiële) klanten. Met welke haalbare oplossingen kunnen we uw processen en operaties efficiënter ondersteunen?

Misschien is het moment daar om de manier van werken te heruitvinden richting meer flexibiliteit, mobiliteit en toegankelijkheid? Applicaties zijn er bij de vleet. Zaak is om die oplossingen te kiezen die uw strategie zinvol ondersteunen. Onze experten zetten samen met uw interne specialisten de digitale roadmap uit om stap voor stap om te schakelen naar het digitale tijdperk. Het is hun vak. Ze kennen de waardevolle technologie in de markt en hebben ervaring binnen tal van bedrijven en sectoren. Gebruik ze!

Wat zoekt u?

  • Experten in de digitale wereld die u advies geven en steunen bij
  • het analyseren van uw processen en behoeften;
  • het detecteren van de digitale opportuniteiten in uw bedrijf;
  • het uittekenen van een digitale roadmap;
  • de keuze van relevante applicaties en oplossingen op maat;
  • het uitrollen van de digitale oplossing, met respect voor timing en budget;
  • het veranderingstraject;