• Flexible Resources

    Focus op mensen, focus op de toekomst

Flexible Resources

 

Dringende en tijdelijke noden vragen om snelle en flexibele maatregelen. Of je nu op zoek bent naar extra resources om je bedrijfsgroei te ondersteunen, je operationele continuïteit te behouden of strategische doelstellingen te bereiken: ons team van toegewijde experten staat voor je klaar.

Zelfs het best geleide bedrijf heeft soms even externe hulp nodig. Extra talent om dat ene strategische project waar zoveel van verwacht wordt tot een goed einde te brengen. Bij BDO ontzorgen we onze klanten door snel een passende oplossing aan te bieden en acute anomalieën in de personeelsbezetting weg te werken. Op een geborgde kwalitatieve wijze. 

Onder de naam ‘BDO Flexible Resources’ bundelen we twee types dienstverlening. Enerzijds bieden we je onze interim-managementdiensten die reeds een gevestigde waarde vormen op de Belgische markt. Daarmee richten we ons hoofdzakelijk op senior profielen zoals directie en het hogere middle management. Anderzijds kan je ook een beroep doen op onze outsourcing diensten met een focus op Finance & Accounting. Daarvoor zetten we uitsluitend BDO-experten in. 

BDO Interim Management is flexibel, efficiënt, en snel. Iemand op de payroll heeft vaak een langere inwerkperiode nodig, een interim-manager daarentegen kan zoveel sneller schakelen. Galapagos is erg snel aan het groeien, en dan is die flexibiliteit om op het juiste moment de juiste kennis vlot in te schakelen heel belangrijk om binnen de deadline onze doelen te kunnen bereiken. Of we nu voorzien of onvoorzien tijdelijk bijkomende expertise nodig hebben.”

Michael Mareszek, Senior Director, Head of internal control & Finance Operations bij Galapagos

 

beeld flexible sourcing BDO