• Finance & Accounting Outsourcing

Finance & Accounting Outsourcing

Onze Finance & Accounting (F&A) Outsourcing-oplossing verbindt onze succesrijke Accounting-divisie met de steeds toenemende vraag naar flexibele oplossingen. In tegenstelling tot BDO Interim Management waarbij we focussen op Managementprofielen, spitsen we ons met F&A Outsourcing toe op F&A-opdrachten die zich situeren op het operationele niveau.

BDO beschikt over een pool van eigen medewerkers met up-to-date kennis en expertise in Finance & Accounting. Onze consultants kenmerken zich door hun gedrevenheid en bewuste keuze voor een sterk variërende job. Dankzij hun veerkracht en interesse om zich telkens weer in te werken in de specifieke situatie bij een nieuwe klant, zijn ze instant inzetbaar voor (dringende) opdrachten. Een outsourcing opdracht kan heel wat vormen aannemen: voltijds, deeltijds of wisselend in intensiteit en duur. We werken in functie van jouw noden om op die manier de meest kostenefficiënte samenwerking tot stand te brengen. 

Essentieel is dat elke consultant uit onze pool on-the-job wordt opgevolgd door een gecertificeerd senior consultant (ITAA). Hoewel onze medewerkers ter plekke bij je werken, staat BDO zelf toch in voor het tijdig en kwalitatief opleveren van het werk. Daarnaast investeren we voortdurend in het verder opleiden en ontwikkelen van onze outsourcing consultants. Zo krijg je als klant telkens iemand in je team die helemaal mee is met de nieuwste ontwikkelingen in F&A.

Bij Computacenter Belgium besteden we al jaren een groot deel van onze accounting uit bij BDO België. Elke keer opnieuw levert het BDO-team kwalitatieve resultaten af, respecteert het interne deadlines en staan de consultants je bij met deskundig advies. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we recentelijk ons 10-jarige contract met BDO vierden!” 

Lieven Bergmans, General Manager Belgium & Netherlands, Computacenter 

 

Ik heb nood aan tijdelijke ondersteuning