• NetSuite Cloud ERP

  Maak snellere en slimmere beslissingen voor je bedrijf met NetSuite

NetSuite Cloud ERP

NetSuite, de nummer 1 Cloud ERP-bedrijfssoftwareoplossing 

NetSuite is een uniforme bedrijfsmanagementtool die zowel Enterprise Resource Planning (ERP) als financiën, CRM, HRM en e-commerce omvat en je organisatie transformeert tot een sterke en veerkrachtige onderneming of je net helpt je positie als marktleider te behouden. Op vandaag telt NetSuite al meer dan 22.000 tevreden klanten.  

NetSuite onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij: 

 • Ingebouwde flexibiliteit voor schaalbaarheid en aanpasbaarheid 
 • Ingebouwde business intelligence voor real-time rapportering en analyse 
 • Gebruiksklare ERP om met klanten te connecteren
 • Cloud Pioneer voor toegang eender wanneer en waar
 • OneWorld voor globale ondersteuning van de fiscale regelgeving 

BDO België is NetSuite’s officiële Alliance Partner. Meer dan 20 getrainde en gecertificeerde NetSuite-consultants in de Benelux staan voor je klaar om ook jouw organisatie professioneel en on-demand te ondersteunen. 
 

Waarom is een ERP voordelig voor je bedrijf? 

Voor de meeste bedrijven is het niet de vraag of er al een ERP-systeem aanwezig is, maar wel of dat compatibel is met de manier waarop je nu met informatie omgaat en hoe je die in de toekomst wilt toepassen. Benader je de kwestie op de juiste manier, dan kan een ERP namelijk zoveel meer bieden dan louter een softwareoplossing. Een ERP kan bedrijfsinnovatie een boost geven en mensen met processen en technologie verbinden. Je organisatie kan zich dan concentreren op haar sterke punten terwijl jij snel reageert op nieuwe marktkansen. Resultaat: je wint niet alleen aan duidelijkheid en controle over je bedrijf, maar creëert ook toegevoegde waarde op heel wat andere vlakken: 

 • Real-time inzicht in de bedrijfsvoering 
 • Meer productiviteit en samenwerking 
 • Actiegerichte inzichten, verbeterde planning en snellere rapportage 
 • Gestroomlijnde processen en geoptimaliseerde systeemprestaties 
 • Lagere eigendomskosten voor enterprise IT  
   

Waarom BDO? 

Dankzij onze jarenlange ervaring in complexe implementaties bij een grote verscheidenheid aan bedrijven, begrijpt BDO de branchespecifieke nuances van je activiteiten, processen en bedrijfsbehoeften. We zorgen daarbij ook voor de technische installatie en configuratie van je NetSuiteplatform. We zijn trots samen te kunnen werken met NetSuite en daarbij projecten wereldwijd te ondersteunen op het gebied van implementatie, change management en training. 

Meer bepaald kan je op BDO rekenen voor: 

 • Het aligneren van de ERP-strategie met de algemene bedrijfsdoelstellingen en controlekaders 
 • Een snelle uitrol en onboarding voor onmiddellijke ROI 
 • Robuust design en testen vanuit zowel een technisch als functioneel perspectief
 • Minimale verstoring van je bedrijf
 • Een succesvolle en kwalitatieve implementatie, op tijd en rekening houdend met je budget 
 • Een geweldige samenwerking op basis van menselijke connecties 
   

Dit is hoe BDO het verschil maakt

De juiste mix van technologie en business

Dankzij ons multidisciplinaire team kan je rekenen op sectorervaring en gespecialiseerde kennis op vlak van complexe technische boekhouding, naleving van regelgevingen, integraties en NetSuite om potentiële risico’s te beperken.
 

Een flexibele benadering

We implementeren best practices op een pragmatische manier en passen onze methodologieën aan je specifieke bedrijfsbehoeften aan.

 

Functies die bij je passen

Onze T-shaped consultants hebben een brede kennis, de nodige expertise en sterke coöperatieve competenties. Ze begrijpen je bedrijfsbehoeften en zetten ze om in een effectieve en betrouwbare oplossing. Zo weet je waar je bedrijf vandaag staat en welke richting je uit wil in de toekomst. 
 

Tijdstransparantie 

Niet enkel transparantie is belangrijk, maar ook urgentie. We signaleren struikelblokken zodra ze zich voordoen om snel een oplossing voor te stellen. 

 

Toegang tot ervaren ressources

Je krijgt toegang tot een uitgebreid (inter)nationaal netwerk dat zich uiterst flexibel opstelt en snel kan schakelen indien nodig.  

Interesse? Of wil je graag meer informatie? 

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.