• Strategy & Transformation

    Uitvoerbaar advies, duurzame resultaten

Strategy & Transformation

We leven in een vliegensvlug veranderende wereld. Heb je de ene uitdaging overwonnen, staat de andere al voor de deur. Om daar als bedrijf succesvol in te zijn, is het cruciaal om snel op deze veranderingen in te spelen.

Dat vereist een voortdurende focus op hoe je bedrijf presteert. Daarvoor moet je: 

  • een futureproof strategie uittekenen en implementeren;
  • je klant begrijpen en hem/haar de best mogelijke ervaring bezorgen;
  • processen stroomlijnen en productiviteit verhogen;
  • een organisatie ontwerpen die ‘fit for the purpose’ is en je medewerkers begeleiden doorheen de verandering.

Onze Strategy & Transformation-experten staan klaar om je te ondersteunen in dit  transformatietraject. Samen zorgen we ervoor dat je de resultaten behaalt die je voor ogen hebt. Op een duurzame en toekomstbestendige manier.

Onze missie

BDO Strategy & Transformation streeft ernaar om je manier van werken kostenefficiënter en klantgerichter te maken, met een sterke focus op het menselijke aspect en met oog op resultaten, ongeacht de grootte van je bedrijf of de sector waarin je actief bent. We begeleiden en ondersteunen je doorheen het hele traject, van het definiëren tot het implementeren van de strategie. We zijn daarbij steeds op zoek naar manieren waarop het nóg beter kan, door met multidisciplinaire vaardigheden, een aangepaste aanpak en professionele tools in te zetten.

Onze diensten

We helpen je de juiste dingen te doen met de juiste mensen op de juiste manier. We bieden je op maat gemaakt advies en opleidingen in 4 domeinen:

Domeinen:

In de kijker:

Al onze trainingsdiensten omvatten deze expertisedomeinen en helpen je de vereiste vaardigheden te ontwikkelen om een duurzame verandering te maken. Neem hier een kijkje in onze BDO Academy en ons aanbod.

Onze aanpak

We staan bekend om onze allesomvattende en op maat gemaakte aanpak, waarbij we advies, opleidingen, coaching en sourcingdiensten combineren om het best mogelijke resultaat op een verantwoorde manier te bereiken. Onze methodologie integreert elke component van een oplossing (strategie, proces, IT, mensen, klanten, project) en wordt aangepast aan jouw bedrijfscultuur en -realiteit. Met BDO ben je verzekerd van een open en directe communicatiestroom, een pragmatische manier van werken en kan je rekenen op duidelijke en meetbare vooruitgang.