• Cyber Security

    “Cyberveiligheid is hot.
    Maar welke instelling of leverancier kan ik
    echt vertrouwen om mijn security
    op punt te stellen?”

Met andere ogen

 

Cybercrimininaliteit is big business. En zelfs de kleinste, meest onschuldig lijkende aanval kan zware schade berokkenen aan de reputatie van uw bedrijf, aan de productiviteit, de IT-systemen, … Maak u geen illusies, elk bedrijf of elke organisatie (van multinational tot overheidsdienst), groot of klein wordt ooit slachtoffer. Een incident uitsluiten kan niemand. Ook wij niet. Voorbereid zijn, klaar om de schade maximaal te beperken. Dat is de boodschap.

Waar moet u nu echt van wakker liggen? Van de rechtstreekse schade of van de indirecte gevolgen van een incident? Uw e-commerce die tijdelijk uit de ether gaat? De omzet die u daardoor misloopt? Pijnlijk jawel, maar minder ingrijpend als de reputatieschade op lange termijn bijvoorbeeld. Of nog: het geschonden vertrouwen bij de klanten, de leveranciers of zelfs bij uw eigen medewerkers omdat hun persoonsgegevens te grabbel werden gegooid door een datalek. Trouwens, met de nieuwe Europese privacyregels (GDPR) riskeert u forse boetes als u persoonsgegevens niet correct beschermd.

Cyberrisico-analyse

Uw bedrijf heeft zijn eigen IT-afdeling? Prima. Heeft die voldoende specifieke kennis of ervaring voor een doorgedreven securitycheck of cyberrisico-analyse? Laat staan de tijd om in de diepte na te gaan of uw organisatie en processen op punt staan om een aanval af te slaan? En waar en wanneer u het meest kwetsbaar bent? Onze cybersecurity professionals helpen zoeken naar de meest afdoende maatregelen voor uw organisatie. Geen overkill en kostenefficiënt.

Een externe expert kijkt bovendien met andere ogen naar uw beveiligings- of controlesystemen. En is perfect geplaatst om een ‘vulnerability assessment’ uit te voeren. Samen detecteren we de zwakke plekken bij de servers, werkstations en andere toestellen binnen uw intern netwerk. En maken we uw risico’s meer beheersbaar.

U zoekt ook

Onze eigen cybersecurity professionals scherpen hun praktijkervaring continu aan met gespecialiseerde opleidingen – kwestie van cybercriminelen een stapje voor te blijven – en leren bij elke zaak weer bij. Zo beseffen ze heel goed dat cyberveiligheid niet stopt bij technologie. Processen en mensen zijn minstens even belangrijk. Schakel onze expertise daarom ook in