• Processen

Processen

Een solide beveiligingsbeleid als fundering

In bijna elke organisatie drijft technologie het bedrijf vooruit. Maar technologie, en de mensen die deze gebruiken, werken niet optimaal zonder een solide fundering. Deze solide fundering, of uw IT processen en procedures, vormen het hart van uw organisatie. Via processen kan u als organisatie het gedrag sturen van uw medewerkers, om zo het risico op datalekken of ongeautoriseerde toegangen te verkleinen. Het is echter geen eenmalige inspanning, het cybersecurity landschap verandert continu, dus de processen moeten ook periodiek aangepast worden.
 

Processen als onderdeel van de oplossing

BDO biedt u nieuwe inzichten in de voor u relevante IT processen, hoe die processen (en risico’s) worden beheerst en hoe veilig en compliant dat gebeurt in lijn met best practices of wettelijke verplichtingen. Als expert helpt BDO u om uw IT processen op pijl te krijgen door middel van twee concrete diensten.

  • Policies & Procedures | Het definiëren en/of analyseren van het IT beveiligingsbeleid en procedures zoals Access Management, Disaster Recovery, Data Privacy, Business Continuity, Bring Your Own Device, Physical Security, Security Incident Management enz.
  • Control Framework Advise | De organisatie voorbereiden en assisteren voor/bij controlekaders zoals ISO 27001, NIS Directive, GDPR, CIS, ISF…

Onze diensten worden aangeboden als eenmalige opdracht (bv. één procedure review), gecombineerd (bv. een Bring-Your-Own-Device procedure review in combinatie met een nalevingsanalyse) of in kader van controlekaders (bv. ISO27001 of GDPR).
 

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u kan helpen met een pragmatische oplossing om uw cybersecurity op niveau te krijgen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten.