• Sustainability

Sustainability

Organisaties beseffen stilaan hoe belangrijk het is om het juiste evenwicht te vinden tussen financiële, sociale en ecologische prioriteiten. De verschillende drijfveren achter verandering evolueren razendsnel en zetten organisaties aan om een meer kwantitatieve benadering te hanteren, waarbij dynamische duurzaamheidsparameters op een holistische, praktische, meetbare en transparante manier worden bekendgemaakt.

Een groot deel van de sustainability uitdaging voor bedrijven is begrijpen waar ze precies moeten beginnen. Er bestaat geen kant-en-klare oplossing om duurzaamheid te verbeteren en de toepassing en uitvoering zullen in geen twee bedrijven hetzelfde zijn. De behoefte aan ondersteuning evenmin.

BDO wil het duurzaamheidsproces naar geloofwaardige en duurzame bedrijfspraktijken vereenvoudigen via een pragmatische, op maat gemaakte totaaloplossing. Onze duurzaamheidsdiensten berusten op drie pijlers:

Transition - Reporting - Assurance

Om gelijke tred te houden met de evolutie van de duurzaamheid, heeft BDO gespecialiseerde kenniscentra opgericht. Die krijgen de steun van sectorexperts die zich toespitsen op best practices, aangezien elk van deze kenniscentra te maken heeft met specifieke trends en uitdagingen.