• Tax & Legal

Een fiscaal en legaal landschap opvolgen dat om de haverklap verandert, betekent zoveel als continu op de toppen van de tenen lopen. Terwijl u die energie liever zou investeren in de groei van uw bedrijf. Groot gelijk. Laat die taak over aan juridische en fiscale experten. Verwacht van ons geen juridische of fiscale ‘naslagwerken’. Wel praktische aanbevelingen, in mensentaal en wettelijk correct. Geen fiscaal agressieve spitstechnologie … maar duurzame langetermijnoplossingen. Geen kant-en-klare diensten, maar werkbare oplossingen op maat van uw business en in overleg met uw accountant, bedrijfsrevisor en eventueel andere partners.

Onze ervaren belastingconsulenten en fiscale experts vormen een complementair team van generalisten en specialisten. Terwijl de generalisten focussen op allround oplossingen vanuit het brede perspectief van de bedrijfseconomische of privaatvermogensrechtelijke behoeften, zetten de specialisten in op complexe deeldomeinen, zoals btw, internationaal belastingrecht, fiscale en sociaal juridische aspecten van tewerkstelling en familiale vermogensbegeleiding.

Onze fiscalisten werken multidisciplinair samen met onze juridische adviseurs en omgekeerd. Nationaal én internationaal. Dankzij ons wereldwijde netwerk beheerst BDO de fiscale en juridische regels in meer dan 150 landen. Voor een aantal landen hebben we zelfs speciale countrydesks (US, VK, Nederland, Frankrijk, Duitsland en China).