• Cybersecurity voor niet-technici (Hasselt)

Cybersecurity voor niet-technici (Hasselt)

Datum: 17 mei 2017
BDO Hasselt
Prins Bisschopssingel 36-3
3500  Hasselt
Bekijk route

  • Samenvatting

 

‘Dankzij’ het internet en via eenvoudige technische middelen zijn uw bedrijfskritische gegevens vandaag meer dan ooit beschikbaar voor cybercriminelen. Digitale inbraken zijn dagelijkse realiteit, en dat niet alleen bij overheden of Amerikaanse verkiezingen.

Hoe zorgt u ervoor dat u als een goede huisvader uw plichten in het kader van cybersecurity vervult? Dat vertellen de experts van BDO en Vanbreda Risk & Benefits u tijdens de workshop ‘Cybersecurity voor niet-technici’.

 

    

Tijdens deze workshops vertellen we u waarom uw organisatie zo kwetsbaar is voor hacking en hoe u hierover een constructieve dialoog met uw IT-mensen en andere collega’s kunt opstarten. We vertellen u ook, aan de hand van cases, hoe u zich hiertegen kunt beschermen en welke verzekeringsmogelijkheden er zijn om u in te dekken tegen de financiële risico’s van cybercrime.

 

U wordt om 13u verwacht voor een lunch met broodjes. De workshop start om 14u en eindigt om 16u30 met een kleine receptie. In de aanloop van het event krijgt u nog een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Hartelijke groeten en tot dan!