• Een website van BDO_BE
  • Select language: NL FR EN 
  • Business & Digital Transformation

    “Elk goed bedrijf heeft een strategische roadmap nodig om de juiste weg te nemen” – Jo Wyns

    MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe ziet jouw organisatie eruit in de toekomst?

Welke diensten en producten bied je aan? Welke businessprocessen ontwikkel je verder uit? En welke IT-systemen en -platformen zullen je ondersteunen in de toekomst?

Dit is hoe een digitale strategie-oefening met ons eruit kan zien. Samen met jouw medewerkers gaan we op zoek naar de sterke punten van je organisatie om een nieuwe toekomstvisie te creëren waar iedereen achter staat. Daarna vertalen we samen dit beeld naar de realiteit. Uiteindelijk krijg je de bedrijfsprocessen en IT-platforms die je organisatie competitief maakt in de nieuwe digitale wereld. Hierdoor worden de uitdagingen van je digitale transformatie goed onderbouwd en uitgebreid voor een nieuwe moderne realiteit.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Het realiseren van een visionaire digitale transformatie vereist een zorgvuldig groeiproces dat rekening houdt met de mensen in je organisatie. Onze ervaren experts schetsen een roadmap en IT-strategie waarin je organisatie, bedrijfsprocessen en IT-systemen geleidelijk en stap per stap kunnen evolueren om je toekomstvisies te realiseren.

We houden natuurlijk ook rekening met de expertise van je medewerkers, de bijzonderheden van de bestaande IT-systemen, de verwachtingen van je huidige klanten en partners en de budgettaire grenzen. De roadmap voor je digitale transformatie wordt ook actief aangepast aan nieuwe inzichten en actuele marktsituaties.

 

Welke resultaten mag je verwachten?

Een heldere en overtuigende aanpak voor je leidinggevenden richting de toekomst van je organisatie vertaalt zich in een roadmap die zorg draagt voor je geschiedenis in business en IT en vooral voor je mensen. Wij zijn klaar om samen met je medewerkers deze roadmap te helpen realiseren.

Onze business consultants, IT-experts en project managers hebben de nodige expertise in Business & IT Strategy diensten om je te adviseren en bij te staan om de projecten rond je digitale transformatie een succes te maken.

 

Zin in een echt gesprek?

Heb je al nagedacht over hoe je IT-plannen aansluiten bij je bedrijf voor de toekomst en hoe je de komende jaren kan groeien? Neem contact op met één van onze collega's. Wij helpen je hier graag mee verder.

MAAK EEN AFSPRAAK

Our Experts

JO WYNS
Partner
BDO BelgiumJULIEN DE TIÈGE
Expert
BDO Belgium