• Een website van BDO_BE
 • Select language: NL FR EN 
 • Financial & ERP Management

  “Sneller en slimmer beslissingen nemen met ’s werelds meest gebruikte cloud ERP-oplossing” – Wannes Rousseau

  VRAAG EEN DEMO AAN

Op zoek naar een tool om je business en financiële processen te stroomlijnen?

Heb je moeite om de groei van je IT-landschap te beheren? Ben je op zoek naar een implementatiepartner voor je Oracle NetSuite ERP-oplossing?

 • Je huidige financiële processen worden beheerd in een ontelbaar aantal Excels en je financiële afdeling weet niet waar te beginnen.
 • Je bent van plan om over de landsgrenzen heen uit te breiden en terwijl je groeit verlies je het zicht op je financiën en ben je niet in staat om ze te beheren vanuit een holistische visie.
 • Je voelt dat je een oplossing nodig hebt die je organisatie en de verschillende entiteiten ondersteunt.

Dan is Oracle NetSuite ERP jouw oplossing om duurzaam te groeien.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Met tientallen jaren ervaring in complexe implementaties in een breed scala van bedrijven, begrijpen we bij BDO de nuances van de activiteiten, processen en bedrijfsbehoeften die eigen zijn aan jouw organisatie en sector. Eerst en vooral analyseren we je huidige situatie. Vervolgens zorgen we samen met je kernteam voor de technische installatie en configuratie van je NetSuite ERP-platform. We doen meer dan enkel implementaties. We willen een echte partner zijn. Van project management, tot change requests en user adoption, jouw organisatie krijgt onze constante aandacht en expertise.

 

Wat voor resultaten mag je verwachten?

Bij BDO is Oracle Netsuite ERP zoveel meer dan alleen een softwareoplossing: het is een katalysator voor bedrijfsinnovatie die mensen, processen en technologie met elkaar verbindt. Het helpt je concentreren op de sterke punten van je organisatie en stelt je in staat om snel te reageren op nieuwe marktkansen. Je krijgt niet alleen een duidelijke kijk en controle over je organisatie, een ERP creëert ook toegevoegde waarde in verschillende andere aspecten.

 • Snel beginnen, eenvoudig schalen

Door te beginnen met je kernprocessen kan je snel aan de slag zonder enorme overheadkosten. Door het toevoegen van modules en maatwerk, schaal je moeiteloos mee met de groei van je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos...

 • Werkt lokaal, functioneert wereldwijd

NetSuite OneWorld is ontwikkeld als een volledig geïntegreerde bedrijfsbeheeroplossing voor bedrijven met wereldwijde ambities of internationale vestigingen. Het helpt ze met valuta, belastingen en wettelijke naleving op lokaal, regionaal en internationaal niveau.

 • Beslissingen nemen, overal en altijd

De analyse- en rapportagemogelijkheden van NetSuite bieden je de mogelijkheid om real-time inzichten te verzamelen over je bedrijfsprestaties in alle bedrijfsfuncties. Hierdoor kan je sneller betere beslissingen nemen.

 

 

Zin in een echt gesprek?

Op zoek naar een partnerschap en hulp bij de implementatie van jouw Oracle NetSuite ERP? Of naar de juiste oplossing om je financiële afdeling te ondersteunen tijdens de geplande internationale uitbreiding van je organisatie? Of zoek je een partner om je te helpen met een specifieke Oracle NetSuite behoefte binnen jouw sector? Neem contact op met een van onze collega's. We helpen je graag verder.

VRAAG EEN DEMO AAN

Our Experts


JO HEIJSE 
Partner 
BDO BelgiumKARLIJN COLSON
Expert
BDO BelgiumWANNES ROUSSEAU
Expert
BDO Belgium


 

Our Partners