• Een website van BDO_BE
  • Select language: NL FR EN 
  • Performance Management

    “Cash is koning & tijd is geld” – Jo Heijse

    VRAAG EEN DEMO AAN

Is het verzamelen en voorbereiden van alle nodige informatie om met budgetbewakers in gesprek te gaan een van de meest tijdrovende activiteiten van jouw financiële afdeling?

Verlies je veel tijd bij het consolideren van afdelingsbudgetten met een strikte deadline?

Performance Management Solutions kan je periodieke budgettering ondersteunen, vereenvoudigen en versnellen. Je kan het hele proces zelfs digitaliseren, ook tot en met de cash flow-positie.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze multidisciplinaire teams (met digitale en financiële experts) helpen je met de implementatie van softwareoplossingen zoals Oracle EPM & EMAsphere. Deze oplossingen ondersteunen de ontwikkeling van verschillende budgetscenario’s gebaseerd op een of meerdere variabelen. Deze variabelen zijn eenvoudig aan te passen tijdens achtereenvolgende periodieke budgetcycli op basis van nauwkeurigere berekeningen voor de volgende begrotingsperiode.

 

Wat voor resultaten mag je verwachten?

Dankzij de meest nauwkeurige gegevens en analyses van je financiële afdeling in overleg met budgethouders kan je organisatie gerichte acties ondernemen en snel inspelen op een veranderende markt.

Een geïmplementeerde tool maakt het gemakkelijk om je meest recente financiële gegevens uit het ERP/boekhoudsysteem te integreren. Duidelijke dashboards en rapporten versnellen de rapportage van gegevens (inclusief geconsolideerde gegevens). Voor wie zijn cashflow onder controle wil houden, biedt EPM ook functionaliteiten voor de simulatie en planning van toekomstige posities.

 

Zin in een echt gesprek?

Twijfel je nog of je moet investeren in een planning & budgettering cloud service? Wil je weten hoe je dit soort software efficiënt implementeert? Neem contact op met een van onze collega’s. We helpen je graag verder.

VRAAG EEN DEMO AAN

Our Experts


JO HEIJSE 
Partner 
BDO BelgiumJAN VERMEERSCH
Expert
BDO BelgiumWANNES ROUSSEAU
Expert
BDO Belgium

 

Our Partners