• Een website van BDO_BE
  • Select language: NL FR EN 
  • Technologies

    "Let innovative technologies be the driving force of achieving your goals.” - Jan Vermeersch

    NEEM CONTACT OP

 

Technologie biedt ons steeds meer mogelijkheden

De verwachtingen van klanten nemen logischerwijs toe zodat sneller, beter en gemakkelijker aan hun behoeften kan worden voldaan. Dit vereist een efficiënte manier van werken, bijv. het elimineren van onnodig manueel werk door het gebruik van robotautomatisering. Of het verkrijgen van meer inzicht in je bedrijf om processen en systemen op een kostenefficiënte manier aan te passen. Andere manieren om de efficiëntie te verhogen zijn door te kiezen voor robotic process automation (RPA)-oplossingen en softwaresystemen die automatisch met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen of een selfservice faciliteren voor een optimale klantervaring.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je enkele van deze nieuwe technologieën integreren in je organisatie? Als eerste stap bepalen we samen met jou welke innovatieve technologieën voldoen aan je (toekomstige) klantverwachtingen.

  • Met een geïntegreerde aanpak, ondersteund door onze multidisciplinaire technische experts, helpen wij je organisatie op technologisch-, menselijk- en procesniveau.
  • We pakken complexe business uitdagingen aan op een pragmatische en eenvoudige manier aan de hand van bruikbaar advies of hands-on implementaties.
  • Wij werken samen met jou en je medewerkers om de gewenste resultaten te bereiken door middel van open en directe communicatie. Je verdient een uitzonderlijke klantenservice en die wij je kunnen bieden terwijl wij snel en flexibel reageren op uw verzoeken.

 

Waar ben je naar op zoek?

Ons Digital team van BDO België, met een sterke focus op IT consulting services en technology advisory, bouwt ook software oplossingen en nieuwe technologie-oplossingen op basis van best practices.

Wij kunnen je helpen met:

Zin een echt gesprek?

Heb je al nagedacht over je IT-plannen voor de toekomst en hoe je wil groeien in de komende jaren? Neem contact op met een van onze collega’s. We helpen je graag verder.

NEEM CONTACT OP

Our Experts


JAN VERMEERSCH

Expert
BDO BelgiumWALTER VANHERLE 
Partner 
BDO Belgium