• Een website van BDO_BE
  • Select language: NL FR EN 
  • Application Integration

    “Wees slimmer, werk minder, groei sneller” – Nils Vanherpe

    MAAK EEN AFSPRAAK

Is je bedrijf aan het groeien en praten je IT-toepassingen niet met elkaar?

Naarmate je organisatie groeit, organisch of door fusies en overnames, groeit het aantal verschillende softwareoplossingen mee. Elke oplossing is ontwikkeld met een specifiek doel, maar in veel gevallen zijn deze verschillende technologieën niet ontworpen om effectief met elkaar te communiceren. Systemen zijn niet geïntegreerd en medewerkers verspillen uiteindelijk kostbare tijd aan het handmatig synchroniseren van gegevens. Essentiële workflows worden steeds inefficiënter en onvollediger.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze BDO-experts beginnen met een grondige analyse van de specifieke behoeften voor je unieke bedrijf. Om datasynchronisatie en systeemintegratie mogelijk te maken, combineren we vervolgens de meest geavanceerde integratieoplossingen, digitale adviesdiensten, aangepaste applicatieontwikkeling en API's. Van het definiëren van de noden en het opstellen van de architectuur tot het testen en de implementatie: ons full-service SI Services-team ontwikkelt en implementeert systeemintegratiestrategieën die de productiviteit bevorderen, de kosten verlagen en de flexibiliteit vergroten.

Met Enterprise Application Integration (EAI) kunnen we je een compact platform bieden dat draait op Kubernetes. Dit betekent dat er geen infrastructuurvereisten zijn en dat je integraties altijd up-to-date, veilig en geschaald zijn naar jouw behoeften. Integration as a Service (IntegraaS) wordt geleverd met monitoring en alarmering en er wordt connectiviteit tussen databases, applicaties, bestanden en bronnen op locatie en in de cloud ondersteund. Dit biedt gebruikers een meer losgekoppelde omgeving zonder complexe onderlinge afhankelijkheden.


 

Wat voor resultaten mag je verwachten?

Als je IT-tools beter geïntegreerd zijn, verspillen je medewerkers geen kostbare tijd meer aan het handmatig synchroniseren van gegevens en worden essentiële workflows binnen je organisatie steeds efficiënter en vollediger. Je applicaties behouden hun specifieke doel en communiceren tegelijkertijd effectiever met elkaar.

 

Zin in een echt gesprek?

Wil je meer weten over de integraties van deze applicaties? Of hoe het compacte platform dat draait op kubernetes je hiermee kan helpen? Neem contact op met een van onze collega's. Wij helpen u graag verder.

MAAK EEN AFSPRAAK

Our Experts


SVEN AGNEESSENS

Expert
BDO BelgiumJAN VERMEERSCH
Expert 
BDO Belgium