• Een website van BDO_BE
  • Select language: NL FR EN 
  • Test Automation

    “Laten we ervoor zorgen dat je snelheid behoudt, zonder kwaliteit te verliezen” – Stoffel De Vidts

    MAAK EEN AFSPRAAK

Er is één constante in de wereld van digitalisering: bedrijven en hun teams moeten steeds sneller kwalitatieve oplossingen bieden.

Een gebied dat de laatste jaren veel aandacht heeft gekregen is de snelheid waarmee we oplossingen leveren - agile methodologieën, sprints, zelfsturende teams, ... Een vraag die veel mensen vergeten te stellen is: hoe kunnen we onze snelheid aanhouden en tegelijkertijd ook onze kwaliteit behouden?

 

Hoe kunnen we je helpen?

Ons Test Automation team is gericht op: hoe kunnen we onze klanten helpen hun projecten en doelstellingen te versnellen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kwaliteit die ze leveren. Dit is waar Test Automation in beeld komt met behulp van onze BDO Automatiseringsmethodologie (die geïntegreerd is in onze grotere 360° aanpak).

 

Welke resultaten kan je verwachten?

Onze consultants helpen je om je softwaretests te automatiseren op een stabiele en futureproof manier. Ons doel is het leveren van een holistische oplossing die ervoor zorgt dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kerntaken, en de repetitieve testtaken kunnen overlaten aan hun robots.

 

Zin in een echt gesprek?

Wil je graag meer weten over Test Automation? Of hoe softwaretools zoals Leapwork of UIPath je kunnen helpen met software testing? Neem contact op met een van onze collega’s of vraag een demo aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Our Experts


STOFFEL DE VIDTS 
Expert
BDO BelgiumSTEVEN LAEREMANS
Expert
BDO Belgium


 


 

Our Partners