• BDO Corporate Finance opnieuw 1e M&A-adviseur in Belgische rangschikking van smallcaps voor 2017

BDO Corporate Finance opnieuw 1e M&A-adviseur in Belgische rangschikking van smallcaps voor 2017

14 februari 2018

De jaarlijkse Thomson Reuters-rangschikking, de referentie voor investeringsbanken en corporate finance-adviseurs, zet BDO Corporate Finance ook dit jaar op de eerste plaats als M&A-adviseur in de Belgische smallcap-rangschikking (transacties met een geschatte waarde tot 50 mln. USD). In 2017 gaf BDO Corporate Finance advies over 19 bekendgemaakte transacties. De onderneming handhaaft nu al meer dan drie jaar zijn positie als grootste adviseur.

Volgens Thomson Reuters is BDO bovendien de op 2 na belangrijkste financieel adviseur in de Benelux voor zowel smallcap- als midcap-transacties (transacties met een geschatte waarde tot 500 mln. USD). BDO wordt hiermee beloond voor zijn sterke en dynamische aanwezigheid in de sector van het transactieadvies, waar de onderneming zich toespitst op kmo's en familiebedrijven.

Wereldwijd werkte BDO mee aan 1 200 bekendgemaakte transacties (waarvan 33 % grensoverschrijdend) voor een totale waarde van 55 mld. USD.

Overtuigd door die resultaten, riep Thomson Reuters BDO uit tot op 3 na grootste M&A-adviseur ter wereld, terwijl Mergermarket BDO op de 4e plaats zet in de wereldwijde rangschikking van duediligence-leveranciers.

Het Corporate Finance team van BDO Belgium bestaat uit ongeveer 35 professionals die klanten in het hele land adviseren via een netwerk van 9 kantoren. In 2017 volbracht het team meer dan 200 corporate finance-opdrachten in zijn vier kernactiviteiten: Mergers & Acquisitions (M&A), Due Diligence, Valuation en Financial Advisory & Modelling.

BDO Belgium kan rekenen op het internationale netwerk van BDO, dat gespecialiseerde corporate finance-diensten levert in 100 landen en wereldwijd over meer dan 2 000 professionals beschikt.