• BDO integreert Ideas at Work

BDO integreert Ideas at Work: derde overname in drie maanden

03 april 2018

BDO België groeit naar meer dan 700 medewerkers (+18%)

Het advieskantoor BDO neemt de aandelen van het consultancybedrijf Ideas at Work over. Na de recente overnames van Crossroad en de start-up Eurides is Ideas at Work het derde bedrijf in drie maanden tijd dat BDO België aan boord hijst. Daarmee heeft BDO België bijna een vijfde meer werknemers in dienst dan eind 2017. Zo onderstreept advieskantoor BDO zijn ambities op vlak van digitalisering & transformatie in de bedrijfswereld. 

Met de overname van Ideas at Work, de recente integratie van BDO Crossroad en het partnership met Eurides evolueert de afdeling BDO Advisory van 60 naar 170 consultants. Het Ideas at Work team van 40 ervaren consultants zal voortaan opereren vanuit de Advisory-tak van BDO. BDO België heeft vandaag experten in huis met heel diverse achtergronden, van ingenieurs tot psychologen, en van juristen tot economisten. Allemaal met één doel: bedrijven in België helpen met hun digitale transformatie en de realisatie van hun strategische doelen.

Johan Vandenbroeck, Partner Advisory BDO België: “Met de nieuwe collega’s van Ideas at Work maken we onze dienstverlening compleet. Dankzij hen kunnen we deze laatste stap zetten, en helpen we – samen met het bestaande team ‘BDO Organization & Performance Management’ – ondernemers om hun groeiambities te vertalen naar een concreet plan.”

Transformatie is de sleutel tot succes

Ideas at Work gaat verder onder de naam BDO Ideas at Work. De bestaande groeiplannen van het bedrijf worden aangehouden en verder aangescherpt. BDO Ideas at Work helpt bedrijven met transformatietrajecten. Dat gaat van een bedrijfsreorganisatie, een procesoptimalisatieproject en het invoeren van het Nieuwe Werken tot Lean-transformaties, Customer Experience-projecten en Performance Management-trajecten.

Hans Wilmots, CEO BDO België: “Elk bedrijf met de ambitie om verder te groeien, kan nu bij ons terecht. Dit nieuwe partnership laat ons toe om de cirkel rond te maken en een volledig antwoord te bieden op de vragen van onze cliënten.”

Door mee te stappen in het ambitieuze project van BDO Advisory kan het managementteam van Ideas at Work een nog ruimere en flexibelere service verlenen.

Eddy Janssen, Managing Partner Ideas at Work: “Dit is een belangrijke stap in onze verdere ontwikkeling. We kijken ernaar uit om ondernemers en grote organisaties te ondersteunen bij de realisatie van hun strategieën, en hen te begeleiden bij de uitdagende transformatietrajecten die in een sterk evoluerende economie vaak noodzakelijk zijn.”

 

Meer info: www.ideasatwork.be