• Sven Nys opent vernieuwde BDO kantoor op donderdag 8 november 2018

Sven Nys opent vernieuwde BDO kantoor op donderdag 8 november 2018

08 november 2018

Advieskantoor veilt kunstwerk ten voordele van de Hasseltse vzw Tuki

Het advieskantoor BDO organiseert een feestelijke heropening van haar kantoor in Hasselt.  Het kantoor werd volledig omgevormd naar de nieuwe manier van werken, met een doordachte werkplekstrategie en wendbaar werken. Sven Nys zal ter gelegenheid van de opening het kunstwerk ‘De vuurvogel’ van kunstenaar Wilfried De Cock veilen. De opbrengst schenkt BDO aan de Limburgse vereniging TUKI.

Ons kantoor in Hasselt telt vandaag een 60-tal ervaren Partners en medewerkers en had een grondige restyling nodig.  We hebben het moment gebruikt om het kantoor verder te organiseren naar de nieuwe manier van werken: met o.a. meer flexibele werkplekken en meer efficiëntie voor onze cliënten.”
Gert Maris, Partner verantwoordelijk voor het kantoor Hasselt

Sven Nys zal het kantoor feestelijk heropenen op donderdagavond 8 november 2018 (start om 18:00u).  Hij legt in een interessante keynote uit waarom een gezonde geest in een gezond lichaam zo belangrijk is, én waarom de keuze van een veiling voor TUKI - een vzw die zich inzet voor ouders van kinderen met een levensbedreigende ziekte - hier perfect bij aansluit.

Veiling ten voordele van het goede doel

Het kunstwerk ‘de vuurvogel’ werd gemaakt door kunstenaar Wilfried De Cock. Hij laat zich leiden door gewone dingen, ontmoetingen, situaties, maatschappij en cultuur, waarbij techniek, vorm en inhoud samenvallen.  10 jaar geleden creëerde hij het beeld ‘de vuurvogeldans’, geïnspireerd op het klassieke ballet ‘De vuurvogel’. Het beeld bestaat uit polyester met daaronder lindehout. Het kunstwerk (inclusief de houten draagbalk) is 2,5 meter hoog en 65 cm breed.

“BDO voelt zich thuis in Limburg, en vindt die lokale verankering heel belangrijk.  We ontvangen onze cliënten en contacten graag tijdens de heropening, maar in plaats van bloemen, steunen we liever een sociaal goed doel.  Het uitgelezen moment om ons kunstwerk, dat 10 jaar geleden speciaal voor BDO werd ontworpen, te veilen en zo hopelijk een mooi bedrag te kunnen schenken.”
Gert Maris