• Partnership BDO en Living Tomorrow

Partnership BDO en Living Tomorrow

Op 7 oktober 2021 sloot BDO voor de komende vijf jaar een partnership met het vernieuwde Living Tomorrow, de grootste innovatiecampus in Europa. Met dit partnership willen we enerzijds onze groeiende en toekomstgerichte adviesdiensten meer in de kijker plaatsen, en anderzijds het gegeerde talent aantrekken om samen een meer innovatieve, duurzame en inclusieve toekomst uit te bouwen.

 

BDO biedt namelijk al een hele tijd zoveel meer dan louter financiële, juridische of boekhoudkundige diensten. We tellen in België alleen al ook zo’n 200 Advisory consultants die gespecialiseerd zijn in o.a. Corporate Finance, Strategy & Transformation, Risk en Digitalisation. Waar onze traditionele dienstverlening ten grondslag liggen voor alle soorten innovatie, maken onze Advisory-experten de visiedomeinen van Living Tomorrow een realiteit.
 

Drieledig partnership

De kracht van ons partnership schuilt in 3 pillaren:

  1. Klanten en partners klaarstomen voor innovatieve trends in sectoren waarin BDO actief is, nl. ‘Real Estate’, ‘Healthcare’, ‘Transport & Logistics’ en ‘Technology’.
  2. Een nieuwe inspirerende ontmoetingsplaats aanbieden voor klanten en medewerkers. Zo zijn er auditoria voor workshops, netwerkevenementen met partners of rekruteringsdagen. Maar ook voor strategievergaderingen of bijeenkomsten van het C-level.
  3. Deel uitmaken van een heus ecosysteem waarmee we samen met de ander partners haalbare oplossingen formuleren voor de uitdagingen van morgen.
     

Toptalent als wapen voor de toekomst

Daarnaast vormt de samenwerking ook een bijkomende troef om extra talent aan te trekken. Om ons competitief voordeel te behouden in de ‘war for talent’ zetten we sterk in op de instroom van jonge mensen alsook op de expertise en ontplooiing van ervaren medewerkers.

Meer weten over ons partnership met Living Tomorrow? Dat hier voor het nieuwsbericht en hier (artikel in magazine To The Point).

Nieuwe innovatiecampus bereikt maximale hoogte

De nieuwe innovatiecampus van Living Tomorrow bereikte in oktober 2022 zijn maximale hoogte. Het gebouw is een toonbeeld van hoe we in de toekomst zullen bouwen.

 “Bouwen in de hoogte, met een zo klein mogelijke voetafdruk op de grond en zoveel mogelijk plaats voor groen, is dé manier waarop we het in de toekomst zullen (moeten) aanpakken.” – Frank Beliën, founder & chairman van de Living Tomorrow Group