• Partnership BDO en Plan International

Partnership BDO en Plan International

De Memorial Van Damme is een jaarlijkse atletiekwedstrijd in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Elk jaar tijdens deze wedstrijd vindt ook de Equal Rights Run plaats. Een symbolische 100m sprint georganiseerd door Plan International Belgium die gelopen wordt door een aantal Ambassadors om bewustzijn en aandacht te creëren rond gendergelijkheid bij kinderen.

Wij bij BDO België zijn dit jaar opnieuw een trotse Equal Rights Ambassador. Door hieraan mee te doen creëren we samen met Plan International een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen. Omdat we net zoals hen vinden dat sport een manier is om het debat rond gendernormen- en gelijkheid meer op tafel te leggen.

Inclusieve diversiteit staat hoog op de agenda van BDO België. We willen een werkplek creëren waar iedereen zich welkom, gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt. Als sponsor van de Equal Rights Run, erkennen we de wereldwijde problematiek van gelijkheid voor vrouwen en door de deelname van een BDO-collega willen we deze uitdaging mee onder de aandacht brengen en steunen. – Tessy Martens, Sustainability Services Lead