• Digitale transformatie

Digitale transformatie

Klanten worden kieskeuriger, willen instant op hun wenken worden bediend, veranderen snel hun voorkeuren, zoeken meer dan ooit gebruikscomfort, digitale en selfservice-diensten en -apps, … Om effectief – en succesvol – op die ‘klantenreis’ in te spelen en de klantverwachtingen te overtreffen (‘customer excellence’), kun je onmogelijk om de digitale transformatie heen. Bovendien stijgt de concurrentiedruk van de big tech en de fintechondernemingen.

Digitalisering wordt een continu gebeuren dat zich vertaalt in nieuwe samenwerkingsstrategieën en businessmodellen, innovatieve start-ups en transformatieprojecten op korte en middellange termijn. Ook intern. Denk maar aan datagedreven management en ‘go-to-market’-strategieën.

Business 5.0

Als het gedrag en de verwachtingen van je klant veranderen, dan moet je je bedrijfsmodel met al zijn processen in vraag durven stellen en ze optimaliseren. Een sterk bedrijf is een veerkrachtig bedrijf met agile medewerkers. Geavanceerde technologie vormt een onmiskenbare drijfveer en versneller. Artificiële intelligentie (AI), het internet der dingen (IoT), cryptovaluta, big data, blockchain en robotica stuwen de 4de industriële revolutie richting business 5.0, de poort tot autonome bedrijfsprocessen binnen alle schakels van de waardeketen.

Ons multidisciplinair team van experten helpt je inzicht krijgen waar en op welke manier digitalisering en ‘platformisatie’ een echt concurrentievoordeel bieden in lijn met de jouw specifieke behoeften en ambities. 

En begeleidt waar zinvol bij de transformatie van processen en systemen, om ze daarna maximaal te automatiseren met Robotic Process Automation (RPA) of te optimaliseren met datavisualisatie, machinelearning, artificiële intelligentie, ‘process mining’, intelligente rapportering en businessintelligence. De digitalisering in de financiële sector is onomkeerbaar en hot, maar de behoefte aan stabiele, klantgerichte en veilige financiële dienstverlening is van alle tijden.

Goed om weten: BDO Digital en FPT Software Vietnam werken al jaren nauw samen om softwaretoepassingen te ontwikkelen. Op die manier bieden we jouw business een ‘best shore’/offshore softwareontwikkelingsmodel. 

Gerelateerde pagina's