• Digital

Digital transformation

Technologie, zoals big data-analyse, Internet of Things en zelflerende systemen zullen de logistieke processen blijven digitaliseren. En nieuwe processen mogelijk maken om de efficiëntie te verhogen, de interactie met klanten te verbeteren en nieuwe bedrijfsmodellen te stimuleren.

Digitaliseren? Ja! Digitale technologie om de technologie? Neen! Wel: hoe verbeteren we echt de ‘customer experience’ en de digitale dialoog met je stakeholders? Met welke haalbare oplossingen kunnen we jouw processen en operaties efficiënter ondersteunen? Misschien is het moment daar om de manier van werken te heruitvinden? Applicaties zijn er bij de vleet. Zaak is om die oplossingen te kiezen die je strategie zinvol ondersteunen.

Onze experten zetten samen met jouw interne specialisten de digitale roadmap uit om stap voor stap om te schakelen naar het digitale tijdperk. Het is hun vak. Ze kennen de waardevolle technologie in de markt en hebben ervaring binnen tal van bedrijven en sectoren. Gebruik ze!

Digitaal advies

Ons ‘Digital Advisory’-team begeleidt je met kennis van zaken bij het bepalen en uitrollen van je IT-strategie en -roadmap. En de bouw van je software-architectuur. Doel is je bedrijfsstrategie af te stemmen op de software, de infrastructuur en de medewerkers om zo weerstand of obstakels te overwinnen.

Software-implementatie

Onze experten beschikken over een end-to-endtoolset met een brede waaier aan oplossingen – de meest geavanceerde op de markt – om maximale waarde te creëren op maat van jouw business (ERP, WMS, TMS, financiële software, ...). Testautomatie via smart tools versnelt en verzekert de integratie van de software.

Opkomende technologieën en apps

Ooit gedacht dat je de processen, procedures … kortom je hele organisatie continu kon verbeteren dankzij de inzet van vooruitstrevende technologie en apps, zoals Augmented en Virtual Reality, drones voor magazijn- en voorraadbeheer, onbemand transport (bv. drones, hyperloops), chatbots en blockchain? Wij wel.

Advanced analytics

Het ‘Advanced Analytics’-team helpt je inzicht te krijgen in de businessprocessen en -datastromen. Op basis van die kennis kun je vervolgens (routineuze) taken automatiseren met Robotic Process Automation (RPA) of optimaliseren met datavisualisatie, machinelearning, artificiële intelligentie, ‘process mining’, intelligente rapportage en businessintelligence.

Geen automatisering om de automatisering, maar altijd met een meetbare en bewezen return on investment.

’Best Shore’/offshore ontwikkeling

BDO Digital en FPT Software Vietnam werken al jaren nauw samen om softwaretoepassingen te ontwikkelen. Op die manier bieden we jouw business een ‘best shore’/offshore softwareontwikkelingsmodel.

Dankzij de unieke samenwerking kunnen we on demand IT-teams opzetten of uitbreiden met de nodige technologische knowhow, ervaring en de vereiste kennis nodig voor jouw specifieke business.

Cybersecurity

De digitale wereld verhoogt het risico op cybercriminaliteit. In veel geautomatiseerde toeleveringsketens is het uitschakelen van cybersecurity-risico’s topprioriteit. Een aanval kan immers de complete keten stilleggen.

Samen met onze experts ontwikkel je een, haalbaar en pragmatisch, plan om stap voor stap de belangrijkste cyberrisico’s aan te pakken en de maturiteit van de beveiliging te versterken. Daarbij staan drie bouwstenen centraal: mensen, technologie en processen.