• Nieuws op maat van familiebedrijf

Nieuws op maat van familiebedrijf

BDO kent en begrijpt de specifieke uitdagingen van het familiebedrijf als geen ander, en biedt de familie alle mogelijke ondersteuning om het bedrijf nog vitaler en wendbaarder te maken. Dat is meteen de motivatie waarom BDO vanaf september 2017 enthousiast zijn schouders zet onder een nieuw partnership met Roularta en ING België, de ‘Trends Family Business’.

“Onze Belgische familiebedrijven ontwikkelden een eigen dynamiek die een multiplicatoreffect heeft op onze Belgische economie én groei. Reden genoeg om deze groep bedrijven met kennis van zaken te ondersteunen. Vanuit dit partnership kunnen we interessante content brengen voor de bedrijfsleider en hem helpen om alle delicate kwesties waarmee een familiebedrijf kan worden geconfronteerd om te buigen tot opportuniteiten.”

De ‘Trends Family Business’ is een nieuwsbrief die onderwerpen aansnijdt die bedrijfsleiders van familiebedrijven aanbelangen: succesverhalen, best practices, tips voor management en strategie, vragen van experts (fiscaliteit, bedrijfsrecht, …), vermogensbeheer, netwerking, … De nieuwsbrief verschijnt 10 maal per jaar in ‘print’ én digitaal. Daarnaast gaat de businesstelevisiezender Kanaal Z per nummer dieper in op één centraal thema in Z-Family. Nieuw dit jaar is de organisatie van drie sterke ‘Family Business Events’ met relevante keynotesprekers en een belangrijke toegevoegde waarde voor de aanwezigen.