• Boeklancering GARP - Chapelle
Artikels:

Boeklancering GARP - Chapelle

05 december 2022

Ariane Chapelle, Partner bij BDO en schrijfster van bestsellers over operationeel risicomanagement, werd uitgenodigd door het Global Association of Risk Professionals (GARP) om een nieuw studieboek te schrijven over Operational Risk & Resiliency.

Het boek maakt deel uit van de ‘2022 FRM Exam part 2’ serie, die ook andere risk-onderwerpen behandelt zoals ‘Market & Credit Risk Measurement and Management’, ‘Liquidity and Treasury Risk Measurement and Management’…

Het was voor Ariane een grote eer om haar kennis te mogen delen in een boek waar kandidaten zich mee kunnen voorbereiden op het Financial Risk Manager Exam.

Ontdek het boek over Operational Risk & Resiliency en ander studiemateriaal van GARP.

GARP is 's werelds toonaangevende organisatie voor risicomanagers. Hun doel is het "opleiden en informeren van risicoprofessionals op alle niveaus, van beginners tot zij die risicoprogramma's leiden bij de grootste financiële instellingen over de hele wereld, en de regelgevers die hen besturen".

Wist je dat Ariane ook haar eigen opleidingen over risicobeheer aanbiedt? Bezoek de website van BDO Chapelle of volg Ariane Chapelle online voor meer info.