Cédric Antonelli, Partner

Cédric Antonelli is bedrijfsrevisor sinds 2008. Hij is partner van de afdeling Audit & Assurance van BDO sinds 2001 en is sindsdien ook verantwoordelijk voor de afdeling Forensic & Litigation Support van BDO Belgium.

Hij wijdt zich al 8 jaar lang aan expertiseopdrachten op het gebied van forensisch onderzoek en de analyse van geschillen tussen partijen. Hij komt hoofdzakelijk tussen als technisch adviseur in opdrachten zoals het verdedigend rapport tegen beschuldigingen zoals vervalsing van rekeningen, analyse van onrechtmatige transacties, analyse van potentiële belangenconflicten, evaluatie van winstderving, evaluatie van wisselkoersverliezen enz. Deze opdrachten situeren zich met name in de energiesector, de retail, het bank- en verzekeringswezen, de landbouwsector, de sector van spelen en weddenschappen, de telecommunicatie, de automobielsector en de gezondheidszorg.

Cédric is bovendien commissaris van tal van ondernemingen in uiteenlopende sectoren, gastdocent aan de HEC-Ulg (seminarie over consolidatie) en gastspreker op seminaries over boekhoudkundige fraude en strafrecht.