• Accounting and Reporting

Een bedrijf runnen zonder accurate en up-to-date cijfers is als blind de auto sturen. Veel te risicovol, toch? Sterker, vandaag steunt het succes van je businessstrategie op de inzichten van een accounting of boekhouding op het scherp van de snee. De tijd dat het werk van de accountant vooral bestond uit de boeken bijhouden, data invoeren en rekenwerk is lang voorbij. Vandaag is financiële raad en daad letterlijk goud waard. Kortom, je rekent op een adviseur en vertrouwenspersoon die je cijfers accuraat – en graag ook proactief – omzet in inzichten waarmee je snel kunt schakelen, maatschappelijk verantwoord kunt groeien en succesvol blijft. Iemand die tegelijk jouw klankbord is en zegt waar het op staat. Face to face of via digitale interfaces als dat zo efficiënter kan.

Wat zoek je?

Jij weet als geen ander dat je onderneming door verschillende fases moet om uit te groeien tot gevestigde waarde. Ongeacht of je een kmo , grote onderneming  of non-profitorganisatie aanstuurt of als zelfstandige  aan de slag bent.

 

Bij elke groeifase horen andere doelstellingen, prioriteiten en strategieën. Waarom niet de kennis en knowhow tussen onze experten delen? Krijg advies op maat. Door de juiste ervaren specialisten. Daar zijn we sterk in. Professioneel en pragmatisch. Persoonlijk en betrokken. Als multidisciplinair team overleggen we voortdurend met de collega’s die gespecialiseerd zijn in andere, gelinkte domeinen, zoals fiscaliteit, strategie, arbeidsrecht, informatietechnologie, businessprocessen, privacy, cybersecurity … Altijd in lijn met de waarden, normen en cultuur van je bedrijf of organisatie.