• Accounting and Reporting

Elke fase in de levensloop van uw onderneming vraagt om specifieke begeleiding en advies. Een starter heeft nood aan andere expertise dan een ondernemer die zijn bedrijf wil overlaten of verkopen. Als ondernemer wilt u bovendien de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Ze onderbouwen immers uw strategie. En u moet snel kunnen schakelen.

Tegelijk wilt u iemand die die cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw bedrijf. Iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent en samen met u vooruitkijkt. Een klankbord, coach en kritisch sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd adviseert. Zodat u in alle transparantie altijd de juiste beslissing neemt. Of het nu gaat om businessgroei, bedrijfsopvolging, hr-advies, fiscale herstructurering, estate planning of continue procesverbetering.

Uw ‘persoonlijke’ adviseur staat er trouwens niet alleen voor. Hij – en u – wordt omringd door een team van financieel analisten, accountants, auditors, fiscalisten en consultants. En zorgt ervoor dat de juiste specialisten voor u aan de slag gaan. Nationaal en internationaal. Ons team in België werkt immers samen met een netwerk van lokale BDO-experten in meer dan 150 landen wereldwijd. Anders gezegd, u hebt één aanspreekpunt voor de coördinatie en controle van al uw financiële verplichtingen en doelstellingen in binnen- en buitenland.