• Smart Business Solutions

Smart Business Solutions

Overvalt je soms ook dat gevoel dat iedereen in je bedrijf keihard werkt, maar dat de winstcijfers niet volgen? Of dat je minder vat hebt op een proces of technologie waardoor je kansen mist? Rendabel groeien doe je niet vanzelf. En al zeker niet in een (business)wereld die voortdurend beweegt en verandert. Nieuwe groeikansen of uitdagingen vragen innovatieve, creatieve oplossingen.

“BDO SMART Business Solutions toont de weg naar een duurzame en winstgevende groei in een toekomstbestendig financieel model dat gebaseerd is op gepersonaliseerd advies van sector- en bedrijfsexperten”​

Bestaande, succesrijke diensten, producten of processen gaan immers niet eeuwig mee. Hoe snel gebeurt het niet dat een toepassing of technologie waarmee je gisteren nog hoge toppen scoorde, vandaag niet langer doet wat ze moet. Of dat een idee met veel potentieel de mist ingaat door fouten die konden worden vermeden. Herkenbaar?

Wat zoek je?

Maak je geen zorgen, elke ondernemer worstelt met dat soort vragen. Ze zijn typisch voor bedrijven in groeimodus. Maar … je kunt er wel wat aan doen!

Wedden dat ook jij pijnpunten kunt vinden waar beschikbare mensen en middelen efficiënter en dus rendabeler kunnen worden ingezet? En dat op verschillende vlakken tegelijk, want anno 21ste eeuw is alles met alles verbonden. Daarom bundelde BDO zijn expertise in uiteenlopende domeinen in ‘SMART Business Solutions’. Knowhow en ervaring op het vlak van bedrijfsvoering en strategie, automatisering, financieel management, margeanalyse en ‘dashboarding’ is voortaan niet langer voorbehouden aan grote multinationals.

Met een aanpak op jouw maat welteverstaan en door de juiste ervaren en betrokken specialisten, bezorgen we je hands-on met tastbaar resultaat. Ons doel? Jou als ondernemer helpen groeien en begeleiden tot je zelf over het juiste team beschikt om onze rol over te nemen.

Dus, waarom zou je onze ‘SMART Business Solutions’ niet gebruiken om:

  • een dieper inzicht te krijgen in de ‘totale’ slagkracht van je onderneming? Moeilijk is het niet om de performantie van één domein te meten en te voorspellen. Wel om op een geïntegreerde manier de effecten op korte, middellange en lange termijn te bepalen van alle deelgebieden samen.
  • jouw financiële rapportage en ‘dashboarding’ te verfijnen en in lijn te brengen met de huidige maatstaven? 
  • het ERP-systeem in te voeren – of te optimaliseren – waarbij onze accountingexpert ervoor zorgt dat wat jij wilt, ook accuraat wordt vertaald door de IT-consultant?