• Over BDO

Over BDO

Bekijk hier onze korte bedrijfsfilm (1min 2 sec) om snel te weten waar BDO voor staat.

BDO-netwerk

BDO-netwerk

Het internationaal BDO-netwerk is in 1963 opgericht door drie Europese kantoren: Binder (UK), Dijker (NL), Otte (D) (waarvan de initialen het logo van BDO samenstellen), een Amerikaanse en een Canadese firma. BDO is vandaag de dag één van de belangrijkste organisaties ter wereld op het gebied van Audit, Accountancy en Consultancy.

Historiek

Historiek

Het internationaal BDO-netwerk is in 1963 opgericht door drie Europese kantoren: Binder (UK), Dijker (NL), Otte (D) (waarvan de initialen het logo van BDO samenstellen), een Amerikaanse en een Canadese firma.

BDO is vandaag de dag één van de belangrijkste organisaties ter wereld op het gebied van Audit, Accountancy en Consultancy.

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur staat in voor het algemeen bestuur van de groep, bewaakt de strategie en houdt de lange termijnvisie van BDO op scherp. De Raad van Bestuur is samengesteld uit een Voorzitter en de CEO en 6 leden: Johan Vandenbroeck (Voorzitter), Peter Van Laer (CEO), Karen Keuleers, Hennie Herijgers, Alexandre Streel, Fabrice Grognard, Pieter-Jan Pattyn en Frederik De Roo.

 

ExCo

ExCo

Het ExCo staat in voor het dagelijks bestuur van BDO. De wisselwerking tussen de Raad van Bestuur en het ExCo wordt verzekerd door Peter Van Laer (CEO). De volgende Managing Partners vertegenwoordigen de verschillende Business Lines: Veerle Catry (A&A), Dirk Vandendaele (A&R), Erwin Boumans (T&L), Alexander Veithen (Financial Advisory) en Koen Claessens (Management Advisory).

Sustainability

Sustainability

Let's build a sustainable future together

Transparantie-verklaring

Transparantie-verklaring

In overeenstemming met de wet op de organisatie van het revisoraat, stelt BDO jaarlijks een transparantieverslag op. De bedoeling van deze transparantieverklaring is om aan alle betrokken stakeholders de juridische structuur, de interne organisatie, de kwaliteitscontroles en het netwerk toe te lichten     
 

Corporate Governance Charter

Corporate Governance Charter

In het kader van de openbaarheid van bestuur en de aanbevelingen opgenomen in verschillende corporate governance codes, hebben de juridische entiteiten van het BDO-netwerk in België beslist om de interne organisatie, de juridische structuur, de bestuursorganen in het netwerk duidelijk te communiceren aan alle betrokken stakeholders.