• Partnership BDO en EMAsphere
Artikels:

Partnership BDO en EMAsphere

15 november 2022

Onderbouwde bedrijfsbeslissingen, daar gaan BDO en EMAsphere samen voor

Onze klanten verwachten de meest recente, accurate en overzichtelijke (niet-)financiële informatie met 1 vinger op de knop. Onze klanten verwachten de meest recente, accurate en overzichtelijke (niet-)financiële informatie met 1 vinger op de knop.   

Daarnaast kunnen ze rekenen op advies en ondersteuning met uitgebreide en bestaande analyses of aan de hand van uitgebreide bestaande of nieuwe, op maat gemaakte visualisaties. Dankzij deze visuals krijgen organisaties inzicht in de huidige toestand van hun financiële, project-, of personeelsgerelateerde bedrijfsgegevens en in de toekomst. Deze projecties op basis van de beschikbare eigen gegevens kunnen aangevuld worden met externe gegevens.

Het EMAsphere-platform is een rijke aanvulling voor de rapporteringsoplossingen die BDO aanbiedt aan haar klanten.  Het partnership gaat zelfs nog verder dan samenwerken voor de ultieme tevredenheid. Beide organisaties zetten hun onderzoek- en ontwikkelingscompetenties in om continue verbeteringen aan het platform aan te brengen, nieuwe omgevingen of markten te bedienen en rijke externe data bronnen aan elkaar te koppelen.

EMAsphere maakt rechtstreeks verbinding met de meeste boekhoudoplossingen en structureert ze tot managementinformatie. Op gebruiksklare, overzichtelijke dashboards staan de belangrijkste prestatie-indicatoren van jouw bedrijf gebundeld. Andere dashboards kunnen worden ingericht met beschikbare functionaliteiten zoals cashflowmonitoring, operationele indicatoren, analytische overzichten van budgetten met de actuele toestand, overzichtelijke managementrapportering met verdere detaillering over gekozen initiatieven of internationale operaties. Zo vind je direct alle informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen terug.

Voor meer info over het BDO – EMAsphere partnership, neem contact op met Wannes Rousseau van BDO Enterprise Solutions.

Kant en klare analyses en visualisatie zijn 

  • Opvolging van financiële en niet financiële gegevens
  • Cash flow analyses
  • Consolidatie van  multi-entiteit omgevingen
  • Budgetopvolging en voorspellingen

Niet Financiële data (voorbeelden)

  • Energie verbruiksgegevens (ihkv ESG Rapportering)
  • Medewerkers gegevens (afwezigheid, vakantie, ziekte, klein verlet, …)
  • Project opvolging data