• Interim Management

  “Ik zoek al weken
  een externe professional
  die ik snel operationeel
  en op senior niveau
  kan inschakelen.”

Interim Management

Uw bedrijf of organisatie kampt met een tijdelijk gebrek aan interne resources op management- of expertniveau? Een specifiek project staat op til? Een ingrijpend veranderingstraject dringt zich op?

Dankzij BDO Interim Management kunt u een beroep doen op een ervaren, hoogopgeleide externe manager. En haalt u tijdelijk specifieke kennis, skills en operationele maturiteit in huis. Die onafhankelijke expertise op het juiste moment inschakelen, is van vitaal belang voor uw bedrijf. Een beslagen manager die uw nood begrijpt en op korte termijn op kruissnelheid meedraait in uw organisatie. Iemand waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

Professionele maturiteit en ervaring

U vraagt zich af of een interim-manager in zo’n beperkte inlooptijd voldoende voeling kan krijgen met uw business? Dat is net een voordeel. Dankzij zijn ruime ervaring en externe kijk op uw organisatie kan hij objectiever beslissen én verbeterkansen detecteren waar insiders aan voorbijgaan. Bovendien benut hij de best practices die hij heeft ontwikkeld en toegepast in andere organisaties of sectoren.

Ondersteuning en coaching

BDO stelt trouwens niet om het even welke manager aan u voor. We gaan samen met u en op basis van een grondige analyse op zoek naar de optimale synergie. Hoe beter de match met uw vraag, hoe sterker inzetbaar de interim-manager, én hoe autonomer en efficiënter hij of zij aan de slag kan. De interim-manager staat er trouwens niet alleen voor. Een professionele consultant van BDO begeleidt, coacht en waakt over de kwaliteit van de resultaten.

Complementair teamwork is onze extra troef. Nationaal en internationaal. Dankzij ons wereldwijde netwerk (BDO is actief in meer dan 140 landen) kan uw interim-manager op elk moment een beroep doen op een brede kennis en ervaring. Zowel juridisch, fiscaal als financieel en operationeel. Uw bedrijf kan met andere woorden rekenen op een multidisciplinair team, met oog voor uw business, uw strategie en uw doelstellingen.

Schakel een interim-manager in voor:

 • directiefuncties in general management, finance, HR, supply chain, operations, sales & marketing;
 • ervaren expertfuncties in finance en HR;
 • project & program management;

Erkenningsnummer

Regio Brussel Hoofdstedelijk gewest: 00116-405-20121023
Regio Vlaanderen: VG 1504/B 
Région wallonne: W.RS.538 
Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: VT005007284