• Pasta receptenboek
Recepten:

Pasta receptenboek

30 juni 2022

BDO huiskok Christophe bedacht het eerste recept voor onze BDO Pasta. We ontdekten zijn passie voor koken en grillen tijdens zijn aflevering in onze Ask BDO serie:

“Wanneer ik kook, geniet ik ervan om mijn familie en vrienden te verwennen en vergeet ik al de rest! Je hoeft geen ingewikkelde recepten te volgen of met dure producten te werken om mensen blij te maken met je gerechten.”

Het enige wat je nodig hebt, zijn verse ingrediënten en een recept dat aansluit bij je ervaring. Vergeet vooral niet je eten te blijven proeven voor je het serveert. Volg het voorgestelde recept niet tot op de letter. Probeer innovatief te zijn en vind plezier in het uitvinden van een nieuw recept op basis van je verbeelding en je eigen wensen.”

Een paar maanden geleden daagden we onze BDO Family uit om hun eigen pastarecept te bedenken. In totaal gingen 25 collega’s de uitdaging aan: er waren deelnemers bij van onze kantoren in Roeselare, Gent, Antwerpen, Luik… en vanuit verschillende business practices zoals Financial Audit, Accountancy, Strategy & Transformation… 

Het was echt hartverwarmend om te zien dat deze Pasta Challenge onze collega's bij elkaar thuis samenbracht, op vakantie of samen met hun gezin. We smolten ook bij de schattige babyfoto-inzending, dank je Ine Heyninckx!

Dit receptenboek bundelt alle heerlijke resultaten.

Veel plezier met dit boek en deel je creaties met ons!"

Smakelijk!