• Healthcare

    Is je zorgorganisatie klaar voor de toekomst?

Healthcare

 

We nemen met z’n allen deel aan het zorgsysteem. Dat gezondheidssysteem evolueert aan een razendsnel tempo, wordt steeds vaker dynamisch georganiseerd in netwerkverband en richt zich bovendien vaker op de consument, samenwerking en complementariteit. De belangrijkste drivers? Exponentieel toenemende technologische mogelijkheden en nood aan kostenefficiëntie.

In een context vol verandering en aanpassing moeten zorgorganisaties het vizier meer dan ooit naar buiten richten en silo’s afbreken. Connectiviteit doorheen het gehele zorgcontinuüm wordt dan de sleutel tot succes. Wanneer zorgorganisaties de handen in elkaar slaan om de zorg naar een hoger niveau te tillen, verhogen ze ook de waarde voor hun patiënten en voor zichzelf.

Brede expertise bij één en dezelfde partner

Bovenvermelde complexe uitdagingen vragen een integrale en multidisciplinaire benadering. BDO kan op unieke wijze ervaring en expertise in de gezondheidszorg combineren met know-how en oplossingen in heel specifieke vakgebieden. Je kan onze BDO-experten snel en efficiënt inschakelen. Een vaste contactpersoon opent zo de toegang tot een breed team van zorgsector- en vakexperten.

BDO staat zorgorganisaties onder andere bij met volgende diensten:

  • Digitale strategie, Process Mining, Robotic Process Automation, Process Analytics
  • Real Estate & Construction, Financing Advisory & Modelling
  • Interim Management
  • Risk Management, Data Protection Office & Cybersecurity
  • Operational Excellence, Organisation & Performance Management

Financiële, fiscale en juridische dienstverlening

Daarnaast is BDO Healthcare gespecialiseerd in financiële, fiscale en juridische dienstverlening aan de diverse actoren in de gezondheidssector. 

Een multidisciplinair team

Het BDO Healthcare team is een multidisciplinair team van specialisten dat oplossingen op maat aanbiedt aan tal van zorginstellingen zoals ziekenhuizen, rusthuizen, instellingen voor gehandicaptenzorg, thuiszorg en CAW’s. BDO Healthcare staat je graag bij in alle mogelijke vragen over strategie, organisatie, ICT, financiën, medewerkers en samenwerkingsverbanden.